Ciutat

El pas pel torrent dels Colobrers tornarà a obrir aquest cap de setmana

El torrent ja està reparat i aquest cap de setmana s’hi podrà tornar a anar

Operaris de CIPO treballen per refer els ponts del torrent dels Colobrers / CEDIDA

Després de dos mesos tancat a causa de les destrosses provocades per una forta tempesta el 17 d’agost, el pas pel torrent dels Colobrers es tornarà a obrir aquest cap de setmana, segons informa l’Ajuntament. Les obres de recuperació han costat un total de 30.455 euros. D’aquests, 4.260 euros s’han dedicat a comprar material, com sis troncs de fins a 9 metres de llargada per refer ponts i 100 llates de fusta per als travessers.

La tempesta es va endur tots els ponts d’aquest espai i va excavar part del camí. Des d’aleshores, CIPO -l’empresa adjudicatària del servei de manteniment del Parc Fluvial del Ripoll i del rodal- es va posar a treballar en la recuperació del torrent. La primera valoració va ser que es trigaria entorn d’un mes a tornar a tenir l’espai i el camí en condicions idònies de seguretat, però les pluges posteriors han allargat l’obertura del pas.

Els treballadors de CIPO refent un dels ponts / CEDIDA

Les feines -expliquen des del consistori- han estat feixugues, atès que es tracta d’un indret on no es pot accedir amb maquinària, que els materials emprats, que els ponts s’han hagut de bellugar manualment i que ha calgut que durant una setmana hi hagués treballant quatre equips –12 persones en total– en la col·locació dels ponts. La resta dels treballs han comptat amb la presència diària d’entre un i dos equips.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top