Ciutat

Les activitats de la Diada Castellera

Els Saballuts durant una actuació / LL.FRANCO

Aquest cap de setmana arriba la Diada dels Castellers de Sabadell, una jornada on la cultura i la tradició seran el plat principal. La festa arrenca avui divendres amb l’entrega de les camises d’honor, que es farà efectiva a les 23h després dels assajos. Enguany les rebran el raper Alex Nicolaev ‘Elgio’, el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell i el Gremi de Fabricants.

Dissabte es llevarà amb l’actuació vigília, prevista a les 18h davant l’Ajuntament de Sabadell i també una tarda de concerts al local dels Saballuts.

Diumenge arrenca amb les matinades de grallers i timbalers que, des de bon matí, faran una passejada despertant castellers i tot aquell qui s’hi vulgui unir fins aplegar-se a la plaça Sant Roc, on començaran les actuacions castelleres amb les colles convidades, els Xics de Granollers i els Sagals d’Osona. Finalment es conclourà la Diada amb el dinar de la colla i concerts al local dels castellers de Sabadell.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top