Ciutat

Cap de setmana amb dos nous incendis a contenidors

Imatge dels contenidors cremats al carrer de Lacy / Cedida

La crema de contenidors és un fet que continua estenent-se des de fa temps. Aquest cap de setmana ha estat especialment negre. Cap a les 2.00 h de la matinada de dissabte, la Policia Municipal va rebre un avís d’incendi al carrer de Cervantes del centre. Aquest va afectar fins a  4 contenidors, part de 2 arbres i a tres vehicles estacionats al costat. Fins allà es van desplaçar 3 unitats de la Policia Municipal, una grua per retirar els cotxes afectats i una dotació dels Bombers. Aquesta matinada, cap a les 4.15 h, han cremat els contenidors de la cantonada del carrer Lacy amb la Rambla. Segons un testimoni, l’incendi hauria sigut intencionat tot i que la policia segueix investigant. Hi van intervenir una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Moment de l’incendi dels contenidors del carrer de Cervantes

També la matinada de divendres a les 2.35 hores, al carrer Malta amb Tenerife va cremar un vehicle. El turisme es va cremar per la part de darrera.

L’any 2015 aquest fenomen va passar dels 12 als 136 contenidors cremats en 12 mesos, segons dades de l’Ajuntament, des d’aquell moment mai ha baixat per sota d’aquesta xifra. L’any 2016 va ser el pitjor any, amb un total de 212 incendis d’aquest tipus. Entre gener i juny d’aquest 2018 ja s’arribava a les 154 unitats.

Comentaris
To Top