ESPORTS

El Sabadell vol allargar l’efecte remuntada a Saragossa

La victòria davant l'Espanyol va ser un plus anímic/Ll. Franco

Toca ratificar. Es va fallar després de la victòria a Son Malferit, però ara el Sabadell vol confirmar la línia ascendent a Saragossa aquest diumenge (12h) davant l’Ebro, cuer del grup amb 4 punts. Aquesta circumstància, però, no provoca cap mena de confiança en Toni Seligrat i els seus homes. Són conscients de la dificultat del peculiar camp de La Almozara, petit i de gespa artificial en males condicions, i la intensitat que jugarà el conjunt local.

L’Ebro encara no ha guanyat. El seu gran problema és la manca de gol: només 2 i tots dos fora de casa. Davant la seva afició no ha celebrat cap gol en els 4 partits disputats (3 de lliga i 1 de Copa). Per contra, només n’ha encaixat un contra el líder Hèrcules (0-1). Es trobaran el pitjor atac i la pitjor defensa (el Sabadell ha rebut 14 gols) en un duel arlequinat. Ambdós equips vesteixen a quadres blanc-i-blaus, però aquest diumenge el Sabadell haurà de fer-ho amb la segona equipació.

Selilgrat té clar que “són partits on les segones jugades marquen la diferència. Qui aprofiti millors aquestes accions s’emportarà els punts”. Creu que el 3-2 contra l’Espanyol B “va significar un plus anímic i jo espero poder mantenir aquesta dinàmica positiva, però sabem que en aquesta categoria es molt difícil guanyar 3 o 4 partits seguits. Cal anar cap amunt de manera progressiva”.

Entren Cobo i Edgar

En la llista de 18 van quedar fora el lateral Cobo i el veneçolà Wiliams i van entrar el central Nico i Edgar Hernández. De nou es va quedar fora el capità Migue, encara amb molèsties, i tot va pensar que l’italoargentí Nico Delmonte acompanyarà a l’inesperat pitxitxi de l’equip Aleix Coch en l’eix de la defensa. “No he repetit onze en cap partit i ara no serà diferent. Sortiran jugadors de treball i jugadors de talent”, va assegurar Seligrat.

El Sabadell vol trencar la dinàmica negativa contra l’Ebro: no ha guanyat cap dels 4 enfrontaments disputats fins ara (2 empats i 2 derrotes). En l’última visita va perdre 1-0 per un gol de l’ara arlequinat Adri Cuevas. En les files locals milita un ex del Sabadell, Sandro Toscano. El partit serà dirigit pel col·legiat navarrès Igor Garcés Bargada (29 anys), debutant aquesta temporada a Segona B.

Comentaris
To Top