Dani Muela dona tres punts al darrer sospir (2-1)

El Sabadell Nord ha sumaT LA SEGONA VICTÒRIA A CA N'ORIAC DAVANT EL LLAGOSTERA / óscar espinosa

El Sabadell Nord ha aconseguit una victòria molt treballada davant el Llagostera B (2-1) aquest diumenge a Ca n’Oriac.
Els homes de Quico Díaz tenien al davant un equip molt jove però amb una gran qualitat individual, fet que durant els primers 25 minuts la igualtat entre els dos conjunts ha estat la tònica general exceptuant algunes arribadas amb poc perill a les botes de Sergi Martí i Dani Muela.
En l’única arribada dels empordanesos a l’àrea sabadellenca (min.30) ha arribat el gol visitant. Una jugada a l’esquena de la defensa ha estat el preludi perquè el Llagostera inaugurés el marcador (0-1). Tot aquest gerro d’aigua freda els de Ca n’Oriac no han perdut la cara al partit i a punt han estat d’igualar el marcador en dues ocasions després dels xuts de Piñol i Peña, ambdós fregant el pal.

A la represa, el Llagostera ha estat qui ha portat el ritme del joc gaudint de dues clares ocasions ben resoltes per Lluri i la defensa arlequinada durant els primers 15 minuts. A partir de l’hora de joc, coincidint amb l’entrada de Jairo i David s’ha vist un Sabadell Nord que volia ja no només l’empat sinó els tres punts. En el minut 77 una passada a l’espai per Jairo ha servit perquè Juancho després d’una primera rematada, empatés l’encontre. El monòleg sabadellenc era aclaparador amb MuelaJuancho, David i Jairo portant de corcoll a la defensa gironina.

En el darrer minut de partit, un córner, fruit d’una gran intervenció del porter rival a xut de David ha servit perquè Dani Muela, lliure de marca, fes el 2 a 1 per deliri dels més d’un centenar de persones que s’han acostat al municipal de Ca n’Oriac.

Amb aquesta victòria el Sabadell Nord se situa provisionalment a la setena posició després de sumar 11 dels 21 punts disputats.