ESPORTS

El palista del CNS, Jordi Morales perd el seu equipatge camí del Mundial

jORDI mORALES EN UNA ACCIÓ A CAN LLONG / CEDIDA

El jugador i director tècnic de la secció tenis de taula del Club Natació Sabadell, Jordi Morales, ha perdut el seu equipatge cap a Eslovènia on ha de participar a partir del pròxim dia 17 fins al 20 d’octubre en el Mundial de tenis taula en la categoria classe 7 representant la selecció espanyola.

Segons ha pogut saber Diari de Sabadell, Morales i la resta d’integrants de la selecció -13 integrants- havia d’agafar un vol a les 7.55 en destinació a Viena (Àustria) aquest dilluns des de la terminal de Barcelona el Prat en un vol operat per l’aerolínia Vueling. Per sorpresa de tots els presents el vol en qüestió ha estat cancel·lat perquè, segons ha argumentat la companyia, “les condicions meteorològiques han provocat que els vols anteriors hagin sortit amb retard”.

La solució ha estat reubicar-los en el següent vol que havia de sortir a les 11 del matí però que ha acabat enlairant-se una hora més tard. Un cop a terres austríaques la sorpresa ha estat majúscula quan Morales i la resta de la comitiva han vist com les seves maletes i la de gran part dels passatgers no havien viatjat amb el seu vol de Vueling.

Després de les gestions d’alguns representants, la companyia s’ha afanyat a dir que havien recuperat 8 de les 13 maletes i que s’intentaria que demà al matí arribessin fins a Eslovènia, seu on es disputa el Mundial de tenis de taula.

Comentaris
To Top