Oci i cultura

La CCMA donarà cobertura a la temporada de l’OSV

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha firmat un acord amb l’Orquestra Simfònica del Vallès per fer difusió de les activitats i els concerts de la temporada musical de La Simfònica. L’acord també inclou que Catalunya Música sigui l’emissora oficial dels concerts de la Simfònica al Palau de la Música Catalana.

L’acord farà que els diferents mitjans de la CCMA, entre els quals hi ha Tv3, Catalunya Ràdio, iCat, Catalunya Música, facin una àmplia cobertura de les activitats i concerts de l’OSV.

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l’educació, la creació i la innovació.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top