Ciutat

La ronda de Ponent, una de les imatges de la jornada de precipitacions

Segons el Meteocat, ja no hi ha perill de pluges a Sabadell

L'aigua baixant per la ronda de Ponent / CEDIDA

Entre diumenge i aquesta matinada les pluges han deixat a Sabadell uns 42mm de precipitació. Bàsicament, la pluja es va concentrar ahir al vespre, i el pluviòmetre del Meteocat va registrar 37,2mm d’aigua. Aquesta matinada s’han registrat 5,2mm de precipitacions en la mateixa estació del Parc Agràri. Tot plegat, després del pas de les restes de l’huracà Leslie que ha creuat tota la península Ibèrica i que, en principi, ja ha marxat. El Meteocat no alerta de pluges a Sabadell pel que queda de dia.

La Policia Municipal ha registrat 35 incidències des de les 22h de diumenge fins les 09:45h d’aquest dilluns. La majoria, per arbres o branques caigudes a la via, semàfors que han deixat de funcionar o alarmes que s’han disparat pel vent o la pluja.

A causa de la quantitat de pluja acumulada, algunes vies de la ciutat s’han omplert d’aigua, com és el cas de la ronda de Ponent. D’altra banda, el vent ha tombat els plafons de l’exposició ‘The Backway’ del Passeig.

D’altra banda, en les darreres hores el Vallès Occidental ha estat la segona comarca que ha fet més trucades al telèfon d’emergències 112, concretament han estat 125 trucades, només per darrere les 200 registrades des del Tarragonès. Pel que fa a municipis, Terrassa el tercer de Catalunya en nombre de trucades, 44, mentre que a hores d’ara es desconeixen les de Sabadell perquè no representen una xifra destacable.

En total, des dels diferents punts de Catalunya el telèfon d’emergències ha rebut 1.276 trucades per pluja i vent fins a les 8h del matí.

Comentaris
To Top