Oci i cultura

Lluís Villanueva, nominat als premis Butaca

L’actor sabadellenc Lluís Villanueva ha estat nominat als premis Butaca com a millor actor de repartiment

Villanueva en el muntatge 'Caïm i Abel' amb el que ja va guanyar un Butaca // ACN

L’actor sabadellenc Lluís Villanueva ha estat nominat als premis Butaca com a millor actor de repartiment. L’actor competeix pel seu paper a l’obra ‘Sopa de pollastre amb ordi’, de la companyia Perla29 i del director Ferran Utzet, també nominat. En la mateixa categoria que Villanueva hi ha Oriol Pla, per ‘La calavera de Connemara’, Arnau Puig, per ‘Othello’, Quim Àvila, per ‘El temps que estiguem junts’, Lluís Marco, per ‘Frankenstein’, i Eduard Farelo, per ‘Si mireu el vent d’on ve’.

L’obra d’Utzet, però, també ha aconseguit 4 nominacions més, un total de 6, a banda de la d’actor de repartiment per Villanueva i la de director. Màrcia Cisteró, com a millor actriu, el de millor muntatge teatral, millor escenografia, per Josep Iglesias o el millor so o espai teatral, per Damien Bazín, són els altres premis als que opta. L’obra ‘Sopa de pollastre amb ordi’, doncs, és la segona obra amb més nominacions per darrere de ‘Temps salvatge’ que en te 8.

Els premis es lliuraran el 26 de novembre en una gala celebrada al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès. Fins al 18 de novembre, tothom que ho vulgui podrà votar a través de la web dels premis.

Comentaris
To Top