Ciutat

Cesc Esteve: “Avui dono la cara perquè no tinc res a amagar”

Desenes de persones s’han concentrat davant la comissaria dels Mossos per donar suport al jove, que es troba en cerca i captura

Cesc Esteve, a l'esquerra, davant la comissaria dels Mossos / X.O

“Avui dono la cara perquè no tinc res a amagar”. Així de contundent ha estat en Cesc Esteve, el membre dels CDR de Sabadell que es troba en cerca i captura per no recollir la citació judicial del Jutjat d’Instrucció número 31 de Barcelona, que el crida a declarar per un presumpte delicte de desordres públics en una protesta el passat 23 de febrer. Prop de mig centenar de persones s’han concentrat davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sabadell per donar-li suport.

“Vam apostar per la desobediència civil, no reconeixem a la justícia espanyola; una justícia que ens vulnera els drets més bàsics com la llibertat d’expressió”, ha assegurat el jove. Esteve assumeix que pot ser detingut, però ha aclarit que no es pensa entregar. “Ens poden detenir les vegades que vulguin, però no per això ens faran canviar les nostres idees”, deia Esteve, i afegia que “tornaríem a repetir l’acció una i mil vegades; no hem comés cap delicte”.

Aquest membre del CDR de Sabadell podria enfrontar-se a dos anys i sis mesos de presó per una asseguda pacífica davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el passat 23 de febrer, en la que es demanava l’alliberament dels presos polítics.

Desenes de persones s’han concentrat davant el centre policial per donar-li suport. “Cesc no estàs sol”, era el lema que corejaven els concentrats i que es podia llegir en una pancarta. L’acte ha durat prop de mitja hora. Després del parlament d’Esteve s’ha cantat Els Segadors i, poca estona després, el jove ha marxat sense ser detingut.

Els concentrats canten l’himne dels Segadors

Comentaris
To Top