Oci i cultura

El Pixie Market celebra la seva IV edició al Parc de Catalunya

Les llums artesanals que fabrica el Cristòbal, a la seva parada del Pixie Market / Victòria Rovira

La IV edició del Pixie Market de Sabadell s’ha celebrat aquest diumenge al Parc de Catalunya. Es tracta d’una activitat que posa èmfasi en l’economia circular, i els assistents poden trobar articles de segona mà, antiguitats o productes artesanals. A més de l’oferta comercial, aquest acte ofereix activitats musicals en els seus 4 escenaris, i una oferta gastronòmica amb 4 ‘food trucks’ repartits per l’espai.

“La idea és potenciar la venda de particular a particular, i fomentar la nova economia circular”, explicava el Sergi Segura, un dels seus organitzadors. El Flea Market de Barcelona és un dels partners del Pixie, a més d’un “referent”. Per participar en el mercat amb una paradeta, l’interessat només ha de pagar 20 euros pel lloguer de l’espai a l’organització.

El Cristòbal és un dels venedors que ha muntat una paradeta al Pixie, aquesta és la segona edició que hi participa. Des de fa uns anys, aquest electricista es dedica a fer llums artesanes amb diferents productes reciclats. Amb una ampolla de cervesa, una canonada de l’aigua i una bombeta, fa una llum d’allò més original. “Costa vendre, però està molt bé tenir un espai així per comerciar un producte que costa moltes hores de treball”, explicava el Cristòbal.

El Pixie Market continuarà obert fins a les 19.00 h d’aquest diumenge, i al llarg de la tarda s’aniran succeint diferents activitats musicals, ballades de Bollywood, un circ, i continuarà la oferta gastronòmica i la venda de productes al mercat.

Comentaris
To Top