ESPORTS

La Cursa del Club Natació, amb novetats, vol arribar al miler d’inscrits

Imatge de l'espectacular sortida de l'any passat/Ll. Franco

Novetats i objectiu ambiciós. La Cursa del Club Natació Sabadell, es va presentar sota aquests dos elements amb la presència de la Tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez, i el vicepresident de l’entitat, Raúl García Barroso. És una prova molt arrelada en el calendari atlètic, sobretot la de 10 quilòmetres que arriba a la seva 28a edició. Ha estat el símbol durant quasi tres dècades, però l’any passat els organitzadors va afegit la prova de 5 quilòmetres i després del seu èxit tornarà a repetir enguany.

La gran novetat serà la primera Cursa infantil amb un circuit de 750 metres per a nens i nenes d’entre 5 i 11 anys. “Volem donar un caire més familiar a la jornada i que els infants passin d’espectadors a protagonistes”, va explicar Raúl García Barroso. També va demanar la màxima implicació de voluntaris per cobrir les necessitats d’una cursa que sempre ha gaudit d’una gran acceptació. De fet, l’objectiu és arribar al miler de participants en aquesta edició. Les inscripcions es poden fer en línia fins a l’1 de novembre a la web del Club Natació o de manera presencial fins al mateix dia de la prova a les 9.30 hores.

També ha variat una mica el punt de sortida, habitualment davant de les instal·lacions del Club Natació Sabadell en plena Gran Via. Aquest any será “en el mateix carrer Balmes, però una mica més a baix”, van especificar. A més, les carreres de 10 i 5 quilòmetres tindran sortides diferenciades. Tot a punt, doncs, per aquesta cita que serà el diumenge 4 de novembre.

Comentaris
To Top