Ciutat

Sabadell tindrà parades intermèdies nocturnes de l’autobús al novembre

Un autobús surt d'una parada de Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

L’Ajuntament de Sabadell posarà en marxa les parades intermèdies nocturnes de l’autobús a mitjans de novembre. La implementació de la mesura s’aprovarà dijous en el ple municipal.

Inicialment, es farà una prova pilot sense data límit de temps a totes les línies de Transports Urbans de Sabadell (TUS). S’aplicarà tots els dies de l’any. L’horari serà des de les 22 hores fins a la finalització del servei a cada una de les línies i des de l’inici del servei fins a les 6 hores.

Les persones que vulguin fer aquesta parada intermèdia hauran de comunicar-ho al conductor un cop accedeixin a l’autobús. En tot cas, l’aturada haurà de ser dins de la ruta de la línia. El conductor serà qui decideixi quin és el millor lloc per fer la parada, en funció de l’accés a la vorera i de la presència de vehicles. Els usuaris hauran de baixar per la porta davantera per garantir la seguretat dels passatgers, excepte les persones amb mobilitat reduïda, que ho faran per la del mig per motius d’accessibilitat.

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha indicat que aquesta prova pilot s’incorporarà de ple al servei de la TUS un cop “s’hagi acabat d’ajustar horaris i formes de procediment”.

Comentaris
To Top