Ciutat

Un carril bici connectarà Sabadell i Sant Quirze

Carril bici a l'avinguda Concòrdia de Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

Sabadell i Sant Quirze del Vallès estaran connectats a través d’un carril bici. Per fer-ho, els ajuntaments de les dues ciutats demanaran finançament per vies ciclistes interurbans al Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). La proposta s’aprovarà al ple de dijous.

El carril bici anirà des de la plaça del Mil·lenari de Sabadell fins a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Sant Quirze. La convocatòria dels ajuts s’obrirà a la tardor i la seva resolució serà a principis d’any. L’import amb què s’ha de fer càrrec l’Ajuntament de Sant Quirze és de 800.000 euros i l’Ajuntament de Sabadell és de 300.000 euros. Per tant, el projecte és d’1,1 milions d’euros. Amb la subvenció europea, estaria finançat el 50%.

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha assegurat que malgrat que no s’obtingui l’ajut “s’analitzaria el pressupost per tirar-ho endavant perquè és la nostra voluntat”. Aquest projecte està desvinculat del carril bici que es farà per connectar Sabadell amb Matadepera i Terrassa, del qual es farà càrrec la Diputació de Barcelona.

Comentaris
To Top