ESPORTS

C.T. Sabadell i Cercle volen continuar a l’elit del tennis estatal femení

Els protagonistes en la presentació del torneig a la Casa Duran/CTS (cedida)

Els millors clubs del tennis estatal en categoria femenina es donen cita a partir d’aquest dijous en les instal·lacions del Club de Tennis Sabadell amb la disputa del Campionat d’Espanya absolut. La Casa Duran ha estat el marc de la seva presentació amb la presència de la Tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Marisol Martínez; el director esportiu de la Federació Espanyola de tennis, Javier Soler; la capitana de l’equip de la Copa Federació, Anabel Medina; el president de la Federació Catalana, Jordi Tamayo i el president del C.T. Sabadell, August Serra.

Tots van destacar l’elevat nivell del certamen i la capacitat organitzativa de l’entitat sabadellenca que en els últims 6 anys ha estat seu de tres campionats d’Espanya, un masculí i dos femenins. “És bo per la ciutat acollir un campionat d’aquesta importància i em fa una il·lusió especial que sigui el torneig femení”, va subratllar Marisol Martínez. El president sabadellenc va agrair el patrocini de Superwagen i espera que sigui “una gran festa del tennis femení”. Per la seva banda, el president de la Catalana, Jordi Tamayo, va voler destacar el fet que “Catalunya repeteix organització per segon any consecutiu (l’anterior es va fer en el C.T. Barcino) i 4 dels 8 clubs participants són de la Comunitat catalana, conseqüència del gran potencial que tenim”.

Els encreuaments

Ahir al vespre es va fer el sorteig dels encreuaments dels quarts de final que s’inicien aquest dijous en doble sessió. A partir de les 10 hores jugaran: C.T. Barcino (cap de sèrie núm. 1) – Real Zaragoza i CT Chamartin (3) – C.T. Sabadell. A les 14 hores: C.T. València – Stadium Casablanca (4) i Cercle Sabadellès 1856 – RCT Barcelona (2).

Els guanyadors passen a semifinals i els perdedors a la fase de permanència (divendres) amb un nou sorteig; el dissabte es disputarà la gran final per decidir el campió d’Espanya i també el partit de permanència. El perdedor baixarà a Segona i el guanyador jugarà una promoció contra el segon classificat de la categoria inferior.

Sabadell té a dos representants (l’amfitrió C.T. Sabadell i el Cercle Sabadellès 1856) i ambdós aspiren a continuar a l’elit. En el cas del C.T. Sabadell, però, podria acusar les baixes en el partit de quarts de dues peces claus com Georgina García i Aranta Rus que es troben en un torneig internacional. No es descarta, però, la seva participació a partir de divendres.

Comentaris
To Top