El F. Sala Sabadell Femení paga un mal inici a Castelldefels (6-3)

Les arlequinades van reaccionar després d'encaixar un 3-0/FS Femení (cedida)

No aconsegueix reaccionar el FS Sabadell Femení-CDN en aquest inici de lliga a la segona categoria del futbol sala estatal. A la complicada pista del Castelldefels va pagar una pèssima arrencada de partit. Només havien transcorregut 10 segons i rebia el primer gol, un gerro d’aigua freda. I en 7 minuts el marcador assenyalava un contundent 3-0. La defensa arlequinada no va estar a l’altura. A partir d’aquí, el Sabadell es va sentir una mica més còmode i va començar a elaborar. Així, la debutant Amara feia el 3-1 en una bona jugada personal. Un penal transformat per Txell posava un esperançador 3-2 en el descans.

A la segona part, el Castelldefels es va tornar a aprofitar de les pèrdues de pilota sabadellenques per situar el 5-2. La reacció arlequinada no va ser tan efectiva com a la primera meitat. Va dominar el FS Sabadell, però sense encert ni sort. En els millors minuts de les noies de Marc Muñoz va arribar la sentència local i Maria Recio va escurçar diferències. Segona derrota de l’equip arlequinat que aquest dissabte s’enfronta a l’Hispanic Torrent a Cal Balsach (15.30h) amb l’objectiu de celebrar la primera victòria. Per la seva banda, el filial ha començat fort i va signar el tercer triomf contra l’Alella (5-1).

Tampoc està tenint un bon començament de temporada el Femisport Palau-AP Nou Escorial a la màxima categoria. En el seu desplaçament a Madrid es va trobar amb un potent Futsi Atlético Femeninas que no li va donar cap opció. Potser el 6-1 final és una mica exagerat i les vallesanes van merèixer alguna cosa més, però el conjunt matalasser va ser superior. El Femisport comparteix el fanalet vermell del grup amb altres tres equips (tots amb zero punts encara) i aquest dissabte rep en el Pavelló del Nord (16.15h) a l’Alcorcón.