ESPORTS

El Sabadell, amb ganes de revenja pel 3-0 de l’any passat a Cornellà

El lateral lleidatà Óscar Rubio és un pilar bàsic per Seligrat/Ll. Franco

Óscar Rubio es va encarregar de proclamar l’especial motivació del vestidor de cara al partit del pròxim diumenge (12h) al camp del Cornellà. “El 3-0 encaixat l’any passat ens va fer pupa i ara tenim moltes ganes de guanyar i donar una alegria a la nostra afició que segur vindrà a donar-nos suport”. El lateral lleidatà, que curiosament no va jugar aquell partit per lesió, vol aprofitar la dinàmica positiva de l’equip després d’encadenar tres victòries consecutives. “La situació ha donat un tomb perquè ara aprofitem millor les oportunitats que generem. Tenim jugadors de qualitat a dalt i sabíem que arribarien els gols”.

També ha estat important el fet de deixar la porteria a zero per primera vegada aquesta temporada. “En els primers partits de lliga ens penalitzava moltíssim qualsevol errada. El rival, amb molt poc, ens marcava. Si no ens generen ocasions el més normal és acabar amb la porteria a zero i tots guanyem confiança”. De totes maneres, l’Oscar Rubio adverteix de les dificultats del Cornellà. “És un terreny de joc molt complicat per les seves peculiaritats i cal estar molt concentrats perquè els detalls són decisius. De moment, ens hem adaptat bé a aquest tipus d’escenari com vam demostrar als camps de l’Alt. Balears i Ebro”.

Només 200 entrades

Com deia Oscar Rubio, s’espera una bona presència de seguidors sabadellencs en el Municipal de Cornellà. Així ha estat en totes les tres anteriors visites. Aquesta vegada, però, s’ha produït una novetat: el club del Baix Llobregat ha decidit no vendre entrades en el seu recinte el diumenge i ha enviat 200 localitats al Centre d’Esports al preu de 15 euros. Els aficionats sabadellencs que vulguin anar-hi hauran d’adquirir l’entrada en les oficines del club a l’Estadi de la Creu Alta abans de divendres a les 8 del vespre. Una mesura estranya que segons el Cornellà es pren per una qüestió de control i poder garantir la seguretat. En cas de no exhaurir-se les 200 entrades, serien retornades.

Comentaris
To Top