Esports

El Sabadell Rugby Club es complica la permanència

Una acció del partit del masculí davant el Castelldefels/Lily Benites (cedida)

El sènior masculí del Sabadell RC va patir al seu camp de La Roureda la tercera derrota contra el CRUC de Castelldefels (15-36) i això complica la seva permanència a la Divisió d’Honor Catalana. Ara els sabadellencs necessiten guanyar els dos partits que queden per poder mantenir-se a la màxima categoria del rugbi català, el primer al camp del Quebrantahuesos d’Osca abans de gaudir de dues setmanes de descans.

El partit va estar marcat pel fulgurant inici dels visitants que es van avançar amb dos assajos abans dels 15 minuts de jo (3-10). El Sabadell va anar a remolc i en el seu intent de remuntada va deixar molts espais que el Castelldefels va aprofitar a la perfecció. Una bona acció d’Oriol Ferran va permetre somiar, però els del Baix Llobregat no van donar opció i l’últim assaig local només va servir per maquillar el resultat final (15-36).

Tampoc van anar millor les coses pel sènior femení del Sabadell RC que aquest any juguen plegades amb les noies de Begues sota el nom de Valquiries. Van caure 3-62 contra L’Hospitalet i malgrat que el resultat va ser molt clar, les arlequinades van anar de menys a més acabant el partit amb sensacions positives. Aquest dissabte visitaran el camp del CEU de Barcelona amb l’objectiu de sortir de la cua de la classificació. Estan empatades amb zero punts amb dos equips més.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top