ESPORTS

Centre d’Esports i Apialia Sabadell signen un acord de patrocini

Els representants de les agrupacions del col·lectiu API després de l'acord/CES (cedida)

El Centre d’Esports va presentar el nou acord de patrocini amb Apialia Sabadell, una de les agrupacions del col·lectiu API més importants del Vallès. L’acord és anual i inclou, com ja s’ha pogut comprovar en els últims partits de l’equip arlequinat, la visibilitat de marca en el pantaló de l’equipació. També participarà en diferents activitats que realitzi el club durant la temporada.

Actualment Apialia Sabadell compta amb 20 immobiliàries que ofereixen diferents serveis, des de venda d’immobles, lloguer i reformes, fins a assessorament de tot el relatiu a immobles i habitatge, legislació, fiscalitat i altres temes. A l’acte hi han assistit Xavier Santos i Julià Burgos, president i vicepresident d’Apialia Sabadell respectivament, i Anna Navés, vicepresidenta del Centre d’Esports, i Bruno Batlle, director general.

Totes dues entitats van voler destacar la seva aposta per la ciutat. Xavier Santos ha destacat que “estem molt il·lusionats amb aquest acord de patrocini i tenim ganes que hi hagi un segon o tercer any”. Ana Navés, per la seva part, també confia a prorrogar el patrocini “perquè són professionals amb visió de futur i amb un gran suport social i empresarial a la ciutat”. L’acord també servirà per facilitar la recerca d’habitatges a les noves incorporacions que es produeixen en el club.

Comentaris
To Top