Ciutat

Detenen Cesc Esteve, el CDR que no va recollir la citació judicial

Cesc Esteve, a l'esquerra, davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra / X.O

Segons informa el CDR Sabadell, el seu company Cesc Esteve -que es trobava en cerca i captura des de divendres passat- ha estat detingut pels Mossos. El sabadellenc no va recollir la citació dels jutjats per declarar per un presumpte delicte de desordres públics durant les protestes davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el 23 de febrer.

Publicitat

El CDR continua dient que la fiscalia demana 2 anys i 6 mesos de presó a ell "i 13 companyes més per la sentada pacífica al TSJC el passat 23-F", i acaba amb un crit per l'absolució de tots els encausats. La detenció d'Esteve i de dos companys seus -de Terrassa i Gràcia- s'ha efectuat després de la roda de premsa que els CDR han organitzat aquest matí a Barcelona en suport als 14 encausats per aquesta protesta.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top