Esports

El Sabadell Nord rep la visita del Manlleu, un històric del futbol català

Josep Piñol en una acció del partit davant el Llagostera B / óscar espinosa

Rival d’entitat.  Aquest diumenge (11.30 hores) els homes de Quico Díaz reben la visita d’un històric del futbol català com és el Manlleu, un conjunt que en aquest inici de lliga ja ha deixat clar que serà un ferm candidat a l’ascens a la Tercera Divisió. Els arlequinats, que arriben en dinàmica positiva després d’encadenar dues victòries i un empat, intentaran sumar la segona victòria consecutiva a Ca n’Oriac després del triomf aconseguit fa dues setmanes davant el Llagostera B.

Jugadors experimentats

Publicitat

El tècnic sabadellenc va comentar que la visita del Manlleu arriba en un bon moment de forma pels arlequinats després de la contundent golejada encaixada davant el Girona B. Per a Díaz, des d’aquell partit els seus jugadors van fer un canvi de mentalitat, convertint-se en un equip al qual el terme perdedor no entra en els seus plans sigui quin sigui el rival que visiti Ca n’Oriac. Tot i les ganes de continuar en la línia positiva, el tècnic de Can Rull és realista quan reconeix que “a davant nostre tindrem jugadors molt experimentats que tenen molt ofici. Són experts en sortir al contracop i encaixen pocs gols”. Tot i això, Quico no descarta donar la sorpresa contra un dels equips més en forma de la Primera Catalana: “Si juguem snese deixar espais, i els homes més creatius estan inspirats, confio cegament amb els meus jugadors.

De cara al partit d’aquest diumenge, la novetat a la llista serà la tornada d’Ángel després d’estar dures setmanes fora de l’equip per motius laborals.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top