ESPORTS

El Sabadell vol acabar amb la bèstia negra a Cornellà

Imatge del partit de l'any passat que va acabar amb un dolorós 3-0/Ll. Franco

Sis partits i cap victòria. Una estadística contundent que converteix a la UD Cornellà en la particular bèstia negra del Sabadell en aquestes últimes temporades a Segona B. Aquest diumenge (12 h) la situació d’ambdós equips, a priori, és diferent. El conjunt arlequinat afronta el partit per sobre a la taula i en plena dinàmica positiva (3 triomfs consecutius) mentre els del Llobregat acumulen 6 partits sense guanyar.

El vestidor arlequinat afronta el partit com un desafiament. Seligrat i els jugadors de l’any passat encara recorden el dolorós 3-0 encaixat la temporada anterior. “Ens van passar per sobre i jo vaig cometre errades en el plantejament del partit”, recordava el tècnic arlequinat. Ara demana jugar “amb la mateixa velocitat i intensitat que ells” per combatre un tipus d’escenari peculiar. “Les segones jugades i accions a pilota parada seran els actors principals”, subratlla.

Sense Migue

Després del bon partit i convincent victòria sobre el Teruel, es podria pensar que Seligrat repetirà onze, però ell manté que “tenim una plantilla molt homogènia i encara que un jugador faci un partit extraordinari això no garanteix la seva titularitat en el següent. Depèn de molts factors”. De moment, torna a ser baixa segura Migue González. El capità va reaparèixer els últims minuts de la passada jornada, però va patir un petit trencament fibril·lar i pot estar dues setmanes més fora de combat.

La jornada ofereix la possibilitat de posar-se en portes de la zona de privilegi si el Sabadell és capaç de guanyar perquè hi ha enfrontaments directes entre els primers classificats. De totes maneres, el gran objectiu serà trencar la mala ratxa contra el Cornellà. Al seu estadi s’han produït dues derrotes (3-2 i 3-0) i un empat (0-0).

El partit comptarà amb la presència d’almenys 150 seguidors sabadellencs. Són els que han adquirit les entrades facilitades pel club del Llobregat anticipadament (van ser 200 en total). Ja va advertir que al camp no en vendran per motius de seguretat. L’ambient sempre ha estat bastant hostil cap a l’equip arlequinat. Dirigirà l’encontre el col·legiat valencià Nicolás Garcelán Docio.

Comentaris
To Top