ESPORTS

RCT Barcelona campió i el Club Tennis Sabadell evita el descens directe

Campions i finalistes del Campionat d'Espanya femení/CTS (cedida)

Les inclemències meteorològiques no van poder amb el poder organitzatiu del Club de Tennis Sabadell, capaç de deixar les pistes impecables aquest diumenge després de moltes hores de pluja quasi incesant. Dissabte es va ajornar tota la jornada final del Campionat d’Espanya femení per equips que s’ha reprès avui a partir de les 3 de la tarda, amb el títol i un lloc de descens en joc.

El RCT Barcelona va imposar clarament el seu cartell de favorit davant el C.T. Chamartin, sorprenent finalista. El conjunt barceloní ha fet valdre la seva qualitat amb punts d’Alionsa Bolsova, Laura Pous i Guiomar Maristany pel 3-1 definitiu. L’equip madrileny ha salvat l’honor gràcies a Juli Belen Teichman.

Els dos representants sabadellencs van quedar condemnats al duel fratricidi per la permanència. El C.T. Sabadell ha sortit guanyador (3-1) davant el Cercle Sabadellès 1856 i evita, de moment, el descens directe. Ara s’ho jugarà tot contra el segon classificat de Segona Categoria. Pel Cercle s’acaba un cicle a l’elit estatal. El partit es va decantar amb autoritat del cantó del CTS. José Luque, Renata Zarazua i Alba Carrillo van guanyar els seus partits en dos sets i l’únic punt del Cercle el va sumar Esther López.

En l’acte de repartiment de premis, els dos capitans dels equips finalistes han destacat, en els seus parlaments, la fantàstica tasca dels responsables de les pistes del Club Tennis Sabadell deixant-les en perfectes condicions en un temps rècord, després de moltes hores de pluja. Un èxit absolut.

Comentaris
To Top