ESPORTS

Continuen fent història

Marc Martí lluitant per la possessió de la pilota davant un jugador del maNLLEU /mIREIA cOMAS

Imparables. El Sabadell Nord va aconseguir la quarta victòria de la temporada –la tercera a Ca n’Oriac– després de guanyar per la mínima el Manlleu. El partit, davant d’un dels ferms candidats a l’ascens, demanava màxima atenció defensiva i evitar pèrdues innecessàries en zones de perill si es volia treure un resultat positiu, guió que van seguir a la perfecció els homes de Quico Díaz.

Després del contratemps amb la lesió de Piñol –substituït per Montero– els arlequinats van gaudir de dues bones ocasions de Marc i Alegria que no van trobar el camí del gol per pocs centímetres. Per si no n’hi havia prou, l’expulsió d’Anzo (minut 26) amb vermella directa feia presagiar un canvi de guió que, per sort dels sabadellencs, no es va arribar a produir.

Al quart d’hora de la represa, un contracop iniciat per Jairo va servir perquè l’home gol del Sabadell Nord, Dani Muela, superés per sota les cames el porter rival i fes embogir el centenar d’espectadors congregats al Municipal. Tot i algunes ocasions rivals, ben resoltes pel porter Lluri, els tres punts no es van moure de Ca n’Oriac. Un triomf de prestigi.

Comentaris
To Top