ESPORTS

La seu de la Federació Catalana de Futbol a Sabadell una de les investigades al cas Soule

Seu de la FCF del Vallès Occidental a Sabadell (Poliesportiu Olimpia)/Ll. Franco

Tal com ha avançat el mitjà digital La República esportiva, avui dimarts al matí la Guàrdia Civil ha iniciat una operació en diverses seus de la Federació Catalana de Futbol, com també a la Mutualitat Catalana de Futbolistes i en diverses empreses relacionades amb el futbol català. Aquesta operació seria entorn el cas Soule, un cas que investiga si es van inflar pressupostos en algunes obres de reformes en diverses seus de la FCF.

L’operació té com a objectiu esclarir la inflació dels pressupostos en les obres de reforma de diverses seus de la FCF com la de Sabadell, però també la de Barcelona, Tarragona i Vilafranca del Penedès.

De moment hi hauria diversos detinguts en aquesta operació, entre ells, l’expresident de la Federació Andreu Subies. El president actual de la FCF, el sabadellenc Joan Soteras, va ser vicepresident de la Federació mentre ho era Andreu Subies.

En declaracions a Diari de Sabadell, Joan Soteras es mostra “molt tranquil, tranquil·líssim. Nosaltres només podem facilitar el lliurament de documentació i això hem fet. Aquí tenim tots els pressupostos i factures i no hi ha res a amagar”. De fet, Soteras va subratllar que l’activitat a la seu de la Federació és “normal” i ell mateix assistirà avui a una inauguració de seu al Maresme.

Sobre la seu del Vallès Occidental a Sabadell (instal·lacions del Poliesportiu Olimpia), Joan Soteras subratlla que “es va fer amb una subvenció de la Federació Espanyola i nosaltres tenim una concessió de 50 anys a la planta baixa”. Desconeix els termes de la construcció de l’edifici. Durant alguns anys no va estar operatiu i es va inaugurar oficialment fa 4 anys. A més de la seu de la FCF, a l’edifici del Poliesportiu Olimpia hi ha un espai que utilitza l’Ajuntament per diverses activitats i també s’hi troben vestidors del Fútbol Base del Centre d’Esports.

Comentaris
To Top