Publicitat
Ciutat

Mor un ciclista al bosc de Can Deu

Taulí urgències
Una ambulància sortint de l'hospital Taulí / Lluis franco

Ahir al migdia un home de 60 anys va morir al patir una aturada cardíaca. L’home, veí de Matadepera, circulava en bicicleta pel bosc de Can Deu i, donat que els accessos a l’ermita es trobaven tancats, l’ubicació va dificultar el seu rescat.

En concret, l’home es trobava a uns 100 metres de l’ermita de Sant Julià d’Altura i per rescatar-lo va haver d’intervenir un helicòpter dels bombers (GRAE) que el va traslladar a l’exterior i posteriorment una ambulància el va conduir fins a la Mútua de Terrassa on, hores més tard, no van poder fer res per salvar-li la vida.

En total van intervenir tres dotacions de bombers, dos helicòpters, una ambulància del SEM i tres unitats de Policia Municipal.

Publicitat
Comentaris
To Top