Esports

“He vingut per ajudar a guanyar l’Eurolliga”

L'americana aquest dimarts a les instal·lacions de Can Llong / ÓSCAR ESPINOSA

La doble campiona olímpica, mundial i escollida com a millor jugadora del món per la FINA (2012 i 2014), Margaret ‘Maggie’ Steffens (4/6/1993) és el fitxatge  estrella del Club Natació Sabadell d’aquesta temporada. La californiana, provinent de l’UVSE Budapest,  arriba per intentar aconseguir la cinquena Copa d’Europa de l’entitat.

Quins van ser els motius per als quals vas decidir venir al CN Sabadell?

Per mi el Club Natació Sabadell és el millor equip d’Espanya ja que té algunes de les millors jugadores del món i això sempre és un reclam. Em trobo en un moment de la vida que vull aprendre al màxim i vaig creure que poder-ho fer d’aquestes waterpolistes  era una gran oportunitat.

Ja fa dues setmanes que estas a l’equip. Com està essent l’adaptació?

Molt bona. Tant a dins del vestidor com a la ciutat. El club és molt gran i encara no ho he pogut veure-ho tot però ja m’he fet una idea de la dimensió d’on estic. Des del primer dia les meves companyes m’han ajudat molt i això ha contribuït al fet que tot fos més fàcil. Estic molt bé.

….i amb el tècnic David Palma?

També. Però hem de parlar amb espanyol perquè el català encara no el sé parlar -riu-. Més enllà d’aquest fet, m’agraden molt els entrenaments perquè tots els exercicis tenen una finalitat i res es fa a l’atzar. El David, juntament amb les noies, ha sabut crear un veritable equip.

Quina ha de ser la teva aportació a l’equip?

Exactament no ho sé però crec que vol que ajudi a les meves companyes amb les meves qualitats amb l’objectiu final de crear una combinació que sigui perfecte. A l final, a mi m’agrada jugar a totes les posicions i sempre penso que puc fer pel tècnic o per les meves companyes per ser millors.

Aquest objectiu final és l’Eurolliga. Sents aquesta pressió?

La pressió per mi mai ha estat una cosa negativa, ans al contrari, una oportunitat per jugar millor. Al final aquest club amb la història i el palmarès que té està obligat a lluitar pel títol i jo estic aquí per ajudar a aconseguir-ho. Sabem que no serà fàcil però amb aquestes companyes tan intel·ligents i passionals podrem lluitar per guanyar-la sempre que treballem molt fort per aquest objectiu.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top