Esports

Nico Delmonte: “La possibilitat d’entrar a ‘playoff’ és una motivació més”

Nico felicitant a Felipe Sanchón després d'una victòria a la Creu Alta/Ll. Franco

El central italo-argentí Nico Delmonte, fix a l’eix de la defensa després de la lesió del capità Migue, considera que l’opció real d’accedir a la zona de playoff en la pròxima jornada suposa “una motivació per competir encara millor i mantenir la dinàmica de bons resultats”. Els arlequinats acumulen 5 partits consecutius sense conèixer la derrota i ara es troben a només un punt de la zona de privilegi, una situació impensable fa només un mes quan vorejaven la cua de la taula.

Entre els factors que han propiciat aquest radical canvi de rumb, Nico destaca la millora en l’aspecte defensiu. “No podíem encaixar dos o més gols per partit. És fonamental arrencar d’una base defensiva més sòlida y així poder definir els partits. Sembla que ho hem aconseguit, però no ens podem relaxar”. Sobre la seva continuïtat quan Migue estigui recuperat, Nico diu que “això ja és una qüestió pel míster, jo només puc treballar al màxim per generar-li dubtes a l’hora d’escollir l’onze”.

Malgrat la situació del València Mestalla, ara mateix en posició de promoció de permanència, el central adverteix que “no podem subestimar cap rival. Els filials sempre són equips perillosos, però el més important és sortir al camp amb la mentalitat de guanyar. Si aconseguim la victòria millor i si no pot ser, almenys puntuar”. En principi, Toni Seligrat podrà comptar amb tots els efectius a excepció de Migue, en plena fase de recuperació, i el central Wiliams Velásquez que dissabte marxa convocat amb la selecció absoluta de Veneçuela per jugar dos amistosos.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top