Ciutat

Què són els proverbis que han aparegut a la Rambla?

Un dels vinils que estan a la Rambla / D.S.

Des de fa un parell de dies al centre de la ciutat han aparegut uns vistosos proverbis i frases en diferents idiomes, relacionats amb la infància, l’art i els drets dels més petits. Aquesta acció és deu a una campanya llançada pel Festival El més Petit de Tots i l’Ajuntament per donar a conèixer els drets universals.

Es tracta de 120 vinils de grans dimensions que incorporen un codi amb frases escrites en català, castellà, xinés, àrab, tres llengües africanes, francès, anglès, rus, japonès, coreà, portuguès, serbi, finlandès, noruec, holandès i alemany.

El Festival coincideix amb el Dia Internacional dels Drets dels Infants, que es commemora el 20 de novembre, i s’ha posat en marxa la campanya amb frases que tenen l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre els drets de la infància, difondre’ls i aconseguir-ne un major coneixement.

“Sabadell és una ciutat compromesa amb els infants, que treballa per desenvolupar i implementar estratègies relacionades amb el benestar dels infants”, apunta Miquel Soler, regidor de Cicles de Vida.

Comentaris
To Top