Ciutat

Un centenar de persones es concentren al Casal Pere Quart per rebutjar l’acte de Som Sabadell

Diferents col·lectius antifeixistes s’han concentrat davant el Casal Pere Quart contra l’acte de la formació xenòfoba Som Sabadell

Un moment de la concentració / VICTÒRIA ROVIRA

Un centenar de persones de diferents col·lectius antifeixistes de Sabadell s’han concentrat aquesta tarda davant el Casal Pere Quart, per rebutjar un acte de la formació xenòfoba Som Sabadell, que va néixer d’una escissió de Plataforma per Catalunya. El 16 de setembre, l’acte s’havia de celebrar a la Rambla, però el partit el va cancel·lar degut a les mobilitzacions antifeixistes que s’havien programat.

Els diferents col·lectius s’han concentrat cap a les 18:00 h a la plaça Vilarrufat, des d’on s’han dirigit al Casal Pere Quart. Els manifestants han intentat tancar tots els accessos per evitar l’entrada dels membres i simpatitzants de Som Sabadell. Els Mossos d’Esquadra han facilitat un cordó de seguretat a l’entrada del recinte, moment en que hi ha hagut tensió entre els manifestants i el cos policial. Tot i això, no s’ha produït cap incident greu, tret alguns intercanvis d’insults per part dels manifestants i els assistents a l’acte de la formació xenòfoba.

L’acte havia de començar a les 19.00 h, però s’ha hagut d’endarrerir a causa de la concentració. Els manifestants han llegit un manifest a les portes del Casal Pere Quart. “No tolerarem la intolerància. No serem còmplices d’aquells que s’abanderen per amagar uns ideals dignes de les pitjors dictadures. El vostre discurs no és de dretes; sou feixistes”, asseguraven al manifest. Cap a les 19:30 h, després de la lectura del manifest, els concentrats s’han auto-dissolt.

Comentaris
To Top