ESPORTS

El Centre d’Esports convoca la Junta Extraordinària el 19 de desembre

Els accionistes es tornaran a reunir en la seu social del club/Ll.Franco

Confirmat. Tal com va avançar D.S., la Junta General Extraordinària del Centre d’Esports Sabadell-SAD ha estat convocat pel dia 19 de desembre a les 19 hores en la seu social del club, l’Estadi de la Creu Alta ubicat en la Plaça Olimpia. En l’ordre del dia es confirma el punt clau, l’operació-acordió, és a dir la reducció i augment del capital social simultani amb la finalitat de restablir l’equilibri entre el capital social i el patrimoni net de la societat, disminuït com a conseqüència de les pèrdues acumulades en exercicis precedents.

Es farà un balanç de la societat tancat el 30 de juny d’aquest 2018, per procedir a continuació a una reducció de capital social a 398.805 euros mitjançant la reducció del valor nominal a tres euros de totes les accions actuals. L’ampliació de capital social serà per un import màxim de 900 mil euros amb una emissió de 300 mil noves accions de 3 euros de valor nominal cada una, numerades de la 132.936 a la 432.935, sense prima d’emissió. Es respectarà el dret de subscripció preferent dels actuals accionistes.

El tercer punt de l’ordre del dia és la delegació en l’òrgan d’administració de les facultats per executar l’acord a adoptar en la mateixa Junta d’augmentar el capital social i fixar les condicions del mateix amb la finalitat de reflectir la nova xifra del capital social resultant de l’ampliació i el nombre d’accions en què ha quedat dividit. També es crearà una pàgina web corporativa amb la modificació de l’article 15 dels estatuts socials relatiu al sistema de convocatòria de les juntes generals.

Comentaris
To Top