Ciutat

Talls a FGC durant dos caps de setmana

Un tren a Can Feu - Gràcia / Lluís Franco
Un tren a Can Feu - Gràcia / Lluís Franco

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modificarà el servei entre les estacions de Plaça Catalunya i Gràcia per obres de renovació de les vies de l’estació de Provença. Els treballs de formigonat en aquesta estació ocasionaran alteracions del servei durant dos caps de setmana.

Segons ha informat FGC, el divendres 23 (a partir de les 22.00 hores), el dissabte 24 i el diumenge 25 de novembre, s’interromprà el servei ferroviari entre les estacions de Pl. Catalunya i Gràcia. El següent cap de setmana, s’interromprà el servei en el mateix tram el divendres 30 de novembre (a partir de les 22.00 hores), i l’1 i 2 de desembre.

Mentre durin les obres i per agilitzar els transbordaments a l’estació de Gràcia, es permetrà accedir a les estacions de la línia L3 de Metro de Barcelona (TMB) de Catalunya, Diagonal i Fontana amb els títols propis de Ferrocarrils. Per poder fer ús dels autobusos de TMB (línies 22, 24 i V15) per enllaçar amb el servei de trens, Ferrocarrils oferirà, a les estacions de Pl. Catalunya, Provença i Gràcia, bitllets per desplaçar-se.

Comentaris
To Top