Ciutat

El PP denuncia “un atac feixista” a la seva seu, reivindicat per La Forja Sabadell

La seu del Partit Popular de Sabadell s’ha llevat aquest dijous amb diferents pintades signades pel col·lectiu revolucionari La Forja Sabadell, que les ha reivindicat a través de Twitter i on apunten directament “fem-los fora”. El PP ho ha denunciat en un comunicat, en què assegura que qui ha fet les pintades “són grups feixistes que pretenen intimidar-nos”. Els populars asseguren que als autors “se’ls hi ha acabat el riure” i que no els faran callar.

El president i regidor del PP local, Esteban Gesa, ha recordat que no és el primer cop que passa un acte així i ha qualificat l’incident d'”intolerant”. Gesa ha volgut deixar clar que “mai ens aconseguiran fer fora”. “Ells poden seguir destil·lant el seu verí, que nosaltres seguirem lluitant per la llibertat i la democracia”, finalitza Gesa.

“Hem fet una visita a la seu del PP”

Des de La Forja han explicat que “aquest matí hem fet una visita a la seu del PP per assenyalar-los” i denunciar les últimes detencions dels CDR i la situació política catalana. Consideren que “estem farts que el feixisme segueix campant impunement pels nostres carrers”. El col·lectiu assegura que “si ells ataquen als nostres companys i companyes, nosaltres els assenyalem”, i afegeixen que no acceptaran ni un dia de presó pels polítics independentistes empresonats.

Comentaris
To Top