Ciutat

Fira Sabadell s’omplirà de propostes saludables aquest cap de setmana

L'entrada a Fira Sabadell / Google Maps

Serà la gran festa de la salut i dels hàbits saludables. La Fira Sabadell acollirà aquest cap de setmana Fes-Salut, un saló que té l’objectiu de donar a conèixer els productes i serveis adequats per millorar la salut des del punt de vista físic, mental i social. De fet, els organitzadors volen convertir aquesta cita en la fira de referència del sector a Catalunya.

Fes-Salut s’obrirà dissabte a les 11 h fins a les 21 h, i diumenge, de les 11 h fins a les 20 h. Es tracta d’un esdeveniment adreçat a les famílies. En un espai de 3.200 metres quadrats, els visitants podran trobar més de quaranta expositors que mostraran les últimes tendències del sector. Són empreses que treballen activament en la cura de la salut a través de l’alimentació, la medicina, la ment, l’activitat física, la bellesa, les noves tecnologies i les teràpies, entre d’altres. Destacarà un espai per als padel lovers amb un nou centre a Sabadell.

A banda dels productes que es puguin trobar en aquesta fira, també s’han destinat quatre sales del recinte per a tallers, conferències sobre trastorn alimentaris, consells per a celíacs, xerrades sobre esport i nutrició, classes de cuina saludables i de teràpies naturals. Així mateix, hi haurà demostracions de zumba, cuina saludable amb Thermomix, karate i kick-boxing, showcooking amb àpats, pilates i, fins i tot, equinoteràpia. A més, hi haurà una zona exterior amb activitats esportives i d’oci infantil. A fora, el Banc de Sang i Teixits s’instal·larà al costat del recinte firal. Les persones que donin sang entraran al saló de forma gratuïta. A més, es realitzaran revisions dentals gratuïtes dins d’un autocar de l’empresa Sanitas Dental.

Pots trobar el programes d’activitats del cap de setmana a Fes-Salut aquí.

Comentaris
To Top