Ciutat

L’escola sabadellenca ESDi representa Espanya al congrés Intercolor, a Porto

Una imatge que representa la participació d'ESDIColor_LAB a l'Intercolor / CEDIDA

ESDiColor_LAB és el laboratori de tendències cromàtiques de l’escola de disseny sabadellenca, i és la única representació espanyola al congrès internacional Intercolor, a Porto. Es tracta d’una trobada itinerant que ajunta a agents de tot el món -artistes, dissenyadors, investigadors, productors…- amb interés pel món del color aplicat al món de la moda.

Segons informen des d’ESDiColor_LAB, al congrés van posar en comú de les seves propostes al costat de les desenvolupades per les altres institucions internacionals, per tal d’aconseguir “unificar-les en una carta de color que preveu impactar l’àmbit de la moda, l’interiorisme i el disseny de producte de les pròximes temporades”.

La proposta de colors final reflexiona “sobre la flexibilitat de les situacions adverses i el trencament del binarisme del gènere”, expliquen des de l’ESDI, i afegeixen que això es fa a través de quatre cartes cromàtiques “que aposten pels tons càlids, brillants, durs i neutres”. Les tendències tardor/hivern 2020-2021 -continuen- parteixen de la definició de les generacions actuals com a “resilients”.

Comentaris
To Top