Publicitat
ESPORTS

El líder Sant Quirze, tot un repte per l’OAR Gràcia en el derbi

Fer-se forts al pavelló del carrer Boccaccio és fonamental/M. Comas

Aquesta temporada el grup D de 1a Nacional masculina d’handbol és tota una caixa de sorpreses com a conseqüència de la igualtat entre els equips. Cert que ja existeix una marcada diferència entre els ocupants de la zona alta i els de la baixa, però pel que s’ha vist fins ara resulta arriscat fer pronòstics. En aquesta competició tan atractiva, un dels partits destacats d’avui dissabte (18 hores) és el derbi OAR Gràcia-H. Sant Quirze que encetarà la jornada 10.

Ambdós conjunts van ser notícia fa poc pel canvi d’entrenador gairebé al mateix temps. Des de la il·lusió i joventut de Gerard Gomis i Cesc Borrell en la banqueta gracienca, i des de l’experiència i saviesa de Josep M.ª Guiteras en la quirzetenca, sortiran ordres i disposicions tàctiques per tractar de superar el rival. En el cas dels verd-i-blancs (8 punts) per repetir una victòria de prestigi enfront un dels líders, com va fer dies enrera a Sant Esteve Sesrovires, i així no allunyar-se dels llocs capdavanters. En el cas dels ‘kiris’ per no cedir la posició de privilegi que, amb 14 punts, actualment comparteix amb La Roca i Sarrià. Força al·licients, doncs, al pavelló gracienc on la intensitat i el treball defensiu poden ser factors decisius atès que la mitjana d’un i altre ronda els 30 gols per partit.

D’altra banda, la Divisió d’Honor Plata femenina descansa aquest cap de setmana i per tant, el nou tècnic de l’OAR Gràcia, Dani Lara, tindrà uns dies més per connectar i inculcar les seves idees a les jugadores. “Quan estàs en una espiral de resultats negatius és normal que falti confiança i convicció. Fer un canvi radical és complex, però sí que vull donar un esperit competitiu màxim, que hi hagi intensitat des del primer minut. Estem a la segona categoria estatal i això requereix una total concentració” comenta el nou entrenador gracienc. El seu debut serà el dissabte 1 de desembre contra el Benidorm, segon classificat.

Publicitat
Comentaris
To Top