ESPORTS

El Sabadell no vol perdre pistonada a Lleida

Ángel Martínez és peça clau en l'esquema de Seligrat/Ll. Franco

El Sabadell juga aquest diumenge (17 h) en el Camp d’Esports de Lleida amb un clar objectiu: no perdre pistonada respecte a la zona de privilegi. Ara la té a 5 punts i s’enfronta a un rival directe com el conjunt lleidatà. Això dóna un plus de transcendència als tres punts que es posaran en joc. Un triomf arlequinat tornaria a estrènyer les posicions, però una derrota obriria una escletxa considerable. Toni Seligrat prefereix veure “el gol mig ple” i té clar que “independentment del que passi a Lleida, res estarà decidit a la jornada 14. En queden moltíssimes fins a la 38”.

De totes maneres, el tècnic valencià va reconèixer que “l’equip que sigui capaç de guanyar sortirà molt reforçat”. El conjunt lleidatà només ha perdut un partit aquesta temporada, contra l’Hércules a casa (0-1). “Això demostra la gran dificultat per guanyar un equip que té com a únic objectiu disputar el play-off i pujar a Segona A. Han fitxat jugadors d’altíssim nivell amb molta experiència a la categoria”, afirma Seligrat.

El principal dubte està en l’eix de la defensa… per excés. Amb la segura tornada d’Óscar Rubio al lateral dret, el tècnic haurà d’escollir entre Aleix Coch, Nico i Migue. Seligrat no es va voler mullar i només reconeix que “mai havia tingut tants dubtes a l’hora de descartar jugadors perquè tothom està treballant molt bé i és complicat”. Finalment han quedat fora de la llista Cobos, David Acedo i Wiliams. A més de la incògnita dels centrals, Antonio Domínguez podria tenir opcions de recuperar la titularitat en un terreny de joc de gespa natural i amb espais. El partit serà dirigit pel col·legiat madrileny Sergio Pérez Muley.

Davant el Lleida Esportiu, el Sabadell encara no ha guanyat (0-0 la passada temporada), però sí que ha aconseguit la victòria en el Camp d’Esports contra la Unió Esportiva Lleida, l’última en la temporada 2010/11 amb gol del japonès Hiroshi (0-1).

Comentaris
To Top