Vallès

Restablerta la circulació de Rodalies entre Manresa i Terrassa

Renfe ha restablert la circulació de la línia R4 de Rodalies entre Manresa i Terrassa

Tren de la línia R4 sortint de l'estació de Manresa aquest matí / ACN

A primera hora d’aquest matí s’ha restablert la circulació de trens de la línia R4 entre Manresa i Terrassa, després que el passat dimarts quedés tallada degut a l’accident que es va produir a Vacarisses a causa d’una esllavissada, i que va saldar-se amb la mort d’una persona i 49 ferits. L’afluència serà d’un tren per hora i el temps del viatge s’ha vist incrementat en uns 15 minuts més, ja que només hi ha circulació per una de les vies.

Renfe ha explicat que els treballs podrien allargar-se durant 15 dies més. Treballadors de l’estació de Manresa han explicat a l’ACN que l’afluència de passatgers ha estat inferior a la d’un dissabte normal.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top