Ciutat

Serracant assegura que la proposta d’Smatsa no té l’aval dels serveis jurídics municipals

Maties Serracant
Serracant, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, insta Smatsa a retirar l’ERO en un comunicat d’aquesta mateixa tarda. Serracant assegura que “la nostra prioritat és que la ciutat tingui el nivell de neteja que li correspon i, per tant, la direcció de l’empresa hauria de retirar l’ERO”.

Alhora, l’alcalde assegura que “la proposta que l’empresa pretén imposar com a condició per retirar l’ERO és una mesura no inclosa en l’acord de ple, que en cap cas fa referència a la necessitat de trobar vies per suspendre l’aplicació de la ITF”.

Segons Serracant l’opció presentada per Smatsa no ha estat avalada pels serveis jurídics i tècnics de l’Ajuntament, tal i com l’empresa afirma. Ben al contrari, els serveis tècnics i jurídics municipals han desaconsellat que el Govern accepti propostes que podrien ser considerades com a actes no ajustats a la legalitat.

Des de l’Ajuntament apunten que aquest cap de setmana segueixen les negociacions. Sobre les solucions al conflicte, Maties Serracant apunta que han de ser viables, que garanteixin la prestació del servei a la ciutat i el manteniment i les condicions dels llocs de treball.

Comentaris
To Top