Ciutat

El govern vol incrementar els serveis o les freqüències d’Smatsa “per corregir els incompliments del contracte”

La façana de l'Ajuntament / LLUÍS FRANCO

Després d’arribar a un acord ahir al migdia, ara Ajuntament i Smatsa negocien altres aspectes en disputa, com el catàleg de serveis inclòs en la Instrucció Tècnica de Facturació (ITF), que el govern local creu que ha de corregir els incompliments detectats en el contracte.

En un comunicat emès aquest migdia el govern ha anunciat que vol fer complir el contracte ja sigui amb l’increment de serveis que permetin reforçar el servei en determinades zones de la ciutat o bé amb l’increment de les freqüències.

L’Ajuntament celebra l’acord amb Smatsa que ha permès evitar els 43 acomiadaments anunciats per l’empresa i la intervenció del servei per part del govern. Alhora, l’executiu destaca que continua endavant la nova ITF per controlar i fiscalitzar el compliment del contracte “d’acord amb els serveis efectivament prestats”.

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, assegura que “la nostra prioritat absoluta és el manteniment de tots els llocs de treball” i destaca la “fermesa” amb què ha actuat el govern perquè no hi hagi cap acomiadament.

Minut a minut: Les negociacions entre l’Ajuntament, Smatsa i el comitè d’empresa

Comentaris
To Top