Ciutat

L’empresa Infolab patrocina els Castellers de Sabadell

L'acte de signatura de l'acorde patrocini / CEDIDA

L’empresa Infolab i els Castellers de Sabadell han signat aquest migdia l’acord que converteix la firma sabadellenca en el principal patrocinador de l’entitat. L’acte s’ha celebrat a la seu d’Infolab i ha comptat amb la participació del director gerent de l’empresa, Jordi Lloret, i del president dels Castellers de Sabadell, Joan Carles Sànchez, així com la presència de la Cap de Colla, Bea Jiménez, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sabadell, Montserrat Chacon.

L’acord compta amb una aportació econòmica per part de l’empresa de 9.000 euros en concepte d’entitat col·laboradora, que es destinarà a finançar les activitats que els Castellers de Sabadell duguin a terme des d’ara i fins a finals d’any i durant de la propera temporada 2019. En el mateix acord s’estableix la presència d’Infolab en el material publicitari de l’activitat castellera, que permetrà projectar la imatge de l’empresa a les 31 places on els Saballuts hi actuaran durant la propera temporada.

En aquest sentit, la participació de la colla en un mínim de tres actuacions durant la temporada vinent a les comarques de Girona servirà per traslladar el nom i la imatge d’Infolab en aquest territori, on l’empresa hi està creixent gràcies a la recent obertura d’una seu a la mateixa ciutat de Girona. A més, la firma sabadellenca també patrocina la samarreta dels castellers, de la qual se n’editaran unes 2.000 unitats.

El director gerent d’Infolab, Jordi Lloret, ha destacat el vincle existent entre les dues entitats, que coincideixen en celebrar el proper 2019 els seus 25 anys de vida, amb valors comuns com la força, l’equilibri, el valor i el seny. Per aquest motiu, és interès de la firma participar en projectes que fomentin la Responsabilitat Social Corporativa i en activitats “que retornin a la societat part dels nostres beneficis”, ha afegit.

Per la seva part, el president dels Castellers de Sabadell, Joan Carles Sànchez, ha destacat la importància de fer pinya amb el teixit de la ciutat, tant a nivell públic com privat. “Tenim una referència institucional claríssima, que és l’Ajuntament de Sabadell, amb qui treballem al llarg de l’any diverses vegades, però buscàvem un referent en l’àmbit privat, i treballar amb Infolab amb un acord de temporada ens permet incorporar l’empresa com a patrocinador principal”, ha expressat Sànchez. El president dels Saballuts ha destacat la importància, tant en el món casteller com en altres àmbits de la vida, de “confiar amb qui tens al costat”.

Per la seva banda, la regidora de Cultura, Montserrat Chacon, ha agraït l’esforç de projecció de la ciutat a partir de convenis com aquest. “La millor manera de construir ciutat és a partir de la cultura, és així com es creix com a persona i com a col·lectiu”, ha apuntat.

Comentaris
To Top