Esports

Dotze palistes del CN Sabadell en el torneig d’Utebo

Xavi García serà un dels representants de la categoria juvenil / cedida

El sub-23 Alex Sayago, els juvenils Marc Ferruz, Marc Muñoz, Dani González, Jordi Weisz, Màrius Menéndez, Alvar Mañé, Xavi Garcia Jr, l’infantil Àlex González i els benjamins Joan Barberà Soler, Owen Yang i Quim Barberà són els 12 palistes del Club Natació Sabadell que participen en el Torneig Nacional classificatori de tennis de taula que es juga a Utebo (Saragossa) des d’aquest dijous i fins dissabte. Els 10 millors jugadors de cada categoria es classificaran per a l’Estatal de Valladolid que es disputarà el mes de febrer.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top