Esports

La selecció de Qatar per tancar l’aniversari de l’OAR Gràcia

La família gracienca podrà gaudir d'un partit internacional de nivell/Ll. Franco

Un colofó de luxe. L’OAR Gràcia tancarà la celebració del 65è aniversari de la fundació amb un partit internacional contra la Selecció de Qatar aquest dijous a les 7 de la tarda en el pavelló municipal del carrer Boccaccio. Una cloenda sonada perquè es tracta d’una de les seleccions punteres des que Valero Rivera se’n va fer càrrec arran la celebració del Mundial precisament a Qatar el 2015.

El president de l’entitat gracienca, Salvador Gomis, es mostrava especialment satisfet “perquè això suposa recuperar el sabor d’un partit internacional a casa nostra com va passar en altres èpoques del club”, en al·lusió als històrics enfrontaments a Sabadell contra el Lausanne o el campió Dukla de Praga. Els actes d’aquest 65 aniversari que va dedicat sobretot als veterans del club van començar amb la participació dels equips masculí i femení del BM Granollers de Divisió d’Honor, un fet que Gomis vol posar en valor.

Ara s’ha tingut la possibilitat de comptar amb el combinat de Qatar aprofitant que es troba a Catalunya fent una estada de preparació per al Mundial 2019 que se celebrarà del 10 al 27 de gener a Alemanya i Dinamarca. El gran referent de Qatar és el seu entrenador, l’ex del FC Barcelona durant molts anys, Valero Rivera. La confecció de la selecció va ser objecte de controvèrsia per la nacionalització de jugadors d’altres països. Això els va permetre arribar a la final del Mundial’15 perdent contra una potència, França, per 22-25.

Gomis considera que esdeveniments d’aquest nivell serveixen per donar prestigi i afegir motivació als mateixos integrants de la gran família de l’OAR. “Estem en un moment important, amb ganes de fer un salt endavant. La base ens està funcionant força bé i aquest any tenim 5 equips més. Els sèniors han passat per una situació complicada, però confiem a redreçar el rumb. El masculí ja està en una bona línia i el femení, tot i ser més complicat, encara té opcions. Diumenge juguem un partit molt important a Lleida”. De moment, aquest dijous Gomis i tota la gent de l’OAR vol gaudir de l’espectacle d’enfrontar-se a un subcampió del món.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top