Ciutat

PARTICIPA I GUANYA: Volem omplir el Circo Italiano el 21 de desembre de lectors del Diari de Sabadell

Participa a la nostra enquesta!

El divendres 21 de desembre serà el dia dels lectors del Diari de Sabadell al Circo Italiano. Aquest espectacular circ amb una llarga tradició familiar a les espatlles, aterrarà la ciutat en breu, i aquell divendres –el dia que els nens i nenes acaben l’escola per les vacances de Nadal– estrenarà el seu últim espectacle: Somnis. La carpa estarà plantada fins el diumenge 6 de gener.

Els responsables d’aquest circ han volgut que els lectors del D.S. tinguin un seient reservat a la seva carpa, que s’instal·larà a l’aparcament de terra de davant del Corte Inglés a l’Eix Macià. Així, hem decidit que tots els subscriptors que ho vulguin tinguin entrades garantides per al dia de l’estrena. Només han de passar per la redacció –carrer Les Valls , 10 2a planta– i demanar-les. També tenim entrades reservades per als lectors que encara no sigueu subscriptors, però en aquest cas us demanarem que respongueu unes senzilles preguntes per aconseguir-les. Tenim 25 packs de 4 entrades cada un per a tots aquells que respongueu correctament aquestes tres preguntes. Teniu fins el 18 de desembre per respondre el test. Si hi ha més de 25 encertants, farem un sorteig.

Tradició i modernitat

Amb ‘Somnis’ el Circo Italiano recupera un dels espectacles amb els quals va fer la seva aposta pel canvi en la producció d’espectacles de circ tradicional. El 2011 la companyia va incorporar una nova directora artística, Sonia Miranda, i va donar més rellevància a la nova generació de la família, la sisena. L’espectacle va néixer, expliquen, de la inquietud per produir un muntatge que recollís el millor de les noves generacions d’artistes del circ italià. La direcció original va anar a càrrec de Joan Montanyès ‘Monti’.

PARTICIPA A L’ENQUESTA

powered by Typeform

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top