Ciutat

Els CDR “enterren el règim del 78”

La reivindicació ha consistit en una “marxa fúnebre” des de Avinguda Barberà fins la Creu Alta

Manifestació dels CDR el dia de la Constitució / M.O.

Els CDR i la Forja han organitzat una marxa per “enterrar el règim del 1978″. Denuncien el que ells consideren una transició que “va deixar intacte el règim franquista”.

Amb motiu del 40è aniversari de la Constitució espanyola, han convocat una marxa des de la plaça del Mestre Planas fins la plaça de la Creu Alta, amb un taüt de cartró que representa “el règim” i un ambient de dol. 40 anys després, el moviment dels CDR “posa en escac aquest sistema hereu del franquisme”, asseguren.

El taüt on “enterren” el règim del 78 / M.O.

“Cremem la constitució espanyola i el seu règim, presó de pobles i cadàver franquista, naturalesa que hem pogut veure a Girona avui [referent a les càrregues policials per la manifestació contra VOX] i que vam veure el primer d’octubre”, resa el col·lectiu.

Els manifestants han cremat diverses banderes d’Espanya / M.O.

Comentaris
To Top