ESPORTS

Escola Pia-Mataró i Pallejà-CN Sabadell

Escolapis i nedadors s'enfronten davant rivals d'entitat / lluís franco

Jornada complicada per als representants de la Segona Divisió B. Per una banda els de Can Colapi reben aquest diumenge (18 hores) la visita del Mataró, quart classificat amb dos punts més que els de Borja Burgos en un duel entre dos dels cinc candidats a optar per les dues places que donen accés a la Copa del Rei tenint en compte que la tercera serà, si no hi ha cap sorpresa, del fins ara intractable Castelldefels.

Els del carrer de Garcilaso, cinquens amb vint-i-un punts, arriben a l’encontre amb l’obligació de treure un resultat positiu per tornar a les bones sensacions després de l’ensopegada a Cerdanyola i per no perdre pistonada amb l’Hospitalet segon classificat a cinc punts dels escolapis. Al seu davant tindran un conjunt que tan sols ha encaixat tres derrotes i que compta a les seves files amb l’exjugador del Puertollano, Miqui Soler i l’exjugador del FC Barcelona, Pol Tolrà, entre altres jugadors. Un autèntic partidàs.

Reafirmar les bones sensacions

Per altra banda el CN Sabadell, tindrà una nova oportunitat per acostar-se als candidats a entrar a la Copa del Rei aquest diumenge (18 hores) davant el Pallejà, un conjunt situat a la sisena posició amb sis punts més que els nedadors que, tot i tenir algunes ensopegades sorprenents contra els equips de Santa Coloma -La Unión i Industries- serà una veritable prova de foc per als homes de Diego Blanco tenint en compte l’enorme potencial de l’equip del Baix Llobregat amb jugadors de gran talent com Ramón Sánchez o Guille Ferrándiz.

Comentaris
To Top