Ciutat

Els grups d’esplai de la ciutat rebran més de 50.000 euros en subvencions

El casal d'estiu de l'esplai La Baldufa / LLUÍS FRANCO

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí la subvenció que rebran més d’una vintena d’esplais i federacions d’esplai de Sabadell per organitzar activitats de lleure educatiu durant el present curs escolar. El total de les aportacions municipals -segons dades de l’Ajuntament- supera els 50.000 euros, uns 5.000 euros més que l’any passat (cosa que suposa un increment d’un 11%).

Amb els ajuts -expliquen des del consistori- es promou i es reconeix “l’alt valor del lleure educatiu en la formació d’infants i adolescents”. El regidor d’Educació, Joan Berlanga, ha destacat que l’educació “es fa tant dins com fora de l’escola”, i ha assegurat que el lleure és “un element educatiu de primer ordre”. Per això -terminava- cal potenciar “les activitats dels esplais i federacions, treballant al mateix temps per afavorir el seu accés als infants i joves dels diferents barris”.

Rebran subvenció els grups d’esplais Xivarri, Esquitx, Associació Esportiva Can Deu, LaTeranyina, Xaloc, La llar del Vent, Falcons, Can Colapi, Pandora, Ludoteca Margarida Bedós, La Ganyota, El Triqui, La Baldufa, La Trepa, La Masia, La Branca, Rialla,L’Esparver, Secunde i les federacions Moviment d’Esplai del Vallès i Fundació Pere Tarrés. Així mateix, s’atorga una subvenció a l’Esplai La Ganyota –de la UES– pel programa d’activitats vinculat a la celebració del 25è aniversari.

Comentaris
To Top