L’OAR Gràcia femení respira després de guanyar a Lleida (20-24)

Cristina Calle, amb 7 gols, va ser la màxima realitzadora/OAR (cedida)

Victòria fonamental. L’OAR Gràcia femení va aconseguir dos punts vitals a la pista de l’Associació Lleidatana (20-24) que suposa una gran injecció de moral i autoestima després de les últimes desfetes. I permet al conjunt gracienc mantenir vives les possibilitats de lluitar per la permanència a la Divisió d’Honor Plata. El triomf a Lleida va ser molt treballat. Se’l va endur el Gràcia com l’hauria pogut aconseguir l’Associació Lleidatana perquè el 19-19 quan s’entrà en el tram final mantenia el partit obert a tota opció. Va ser aleshores quan el conjunt gracienc va posar més pes al seu plat de la balança i el va decidir amb el parcial 1-5.

Esplèndid final en contrast amb el decebedor començament, quan el Gràcia va fer tot un recital de pèrdues de possessió. Encara sort que l’Associació no en va treure més profit (5-2), de manera que quan va  asserenar-se, el Gràcia va capgirar el marcador amb certa comoditat i va obrir un petit marge de dos gols (6-8) que mantingué fins al toc de descans, tot i que les pèrdues no van perdre el protagonisme (9-11).

Inici de la segona part gairebé calcat al de la primera (parcial 4-1) que posà el 13-12 i que obrí  la fase d’intercanvi de gols, d’errades i d’alternatives en el marcador que conduïren el partit cap a un final carregat de suspens. Però no. Gairebé tots els encerts d’última hora van venir de  les jugadores gracienques, que van resoldre la situació, van assolir l’objectiu i van atrapar l’Agustinos, ara el rival més directe per a la permanència. En la pròxima jornada, l’OAR rep un altre dels gallets de la categoria, el BFIT Ants Muchoticket Puchi de Santa Eulàlia d’Eivissa, ara mateix segon classificat.