ESPORTS

Ambient d’optimisme en el dinar de Nadal del Centre d’Esports

El director general Bruno Batlle va destacar la implicació de tots els sectors del club/Ll. Franco

Moderat optimisme i màxima exigència de futur. Aquest va ser el clima que desprenia el tradicional dinar de Nadal del Centre d’Esports Sabadell celebrat en el restaurant Casa Fuster de la nostra ciutat. A més de jugadors (amb l’excepció d Wiliams), cos tècnic, treballadors i gran part del Consell d’Administració -amb l’absència del president Esteve Calzada, de viatge-, van assistir representants de les penyes, la Comissió de la Memòria Històrica del club, la secció de futbol inclusiu i els mitjans de comunicació que segueixen habitualment l’equip.

A l’hora dels parlaments, el director general, Bruno Batlle, va voler agrair el treball de tots els sectors de l’entitat. “Estem fent una gran feina i tinc el convenciment que això anirà bé. Ja hem estat al fang aquesta temporada i ara l’objectiu i també la mateixa exigència és lluitar pel màxim”. No va pronunciar la paraula playoff, però està clar que s’olorava en l’ambient. El tècnic Toni Seligrat, amb to distès, va celebrar menjar-se els torrons després de viure “una situació molt dura” i el seu repte és “poder estar a l’altura d’un gran club, amb gent honesta al davant i un grup de jugadors que hi creu”. Va posar la cirereta el capità Migue González: “Que ningú ens tregui la il·lusió d’aspirar al màxim. Sabem el que podem donar i volem portar el club a on es mereix”.

També van assistir tres mítics exarlequinats en representació dels veterans, el capità Lino, Tanco i Roberto Elvira. Els tres són habituals als partits de la Creu Alta i veuen possibilitats de lluitar aquesta temporada pels llocs de privilegi. “L’equip ha demostrat que pot estar entre els quatre primers, té qualitat i està consolidat”, van apuntar Lino i Roberto. De moment, cal pensar en el pròxim compromís contra l’Alcoià de diumenge (17h) que significarà l’últim del 2018 a la Creu Alta. L’any futbolístic s’acomiadarà el dissabte 22 (17 hores) amb el primer partit oficial al camp del Ejea de los Caballeros. “Volem aconseguir aquests 6 punts per poder començar el 2019 amb tranquil·litat i una bona posició”, va assegurar Néstor Querol.

Desembre tindrà, a més, altres compromisos importants per l’entitat, com la Junta Extraordinària d’accionistes del dimecres 19 on s’ha d’aprovar una ‘operació-acordió’ fonamental per la supervivència del club. És necessari fer una reducció de capital i una immediata ampliació que confirmaria la majoria pel grup d’Esteve Calzada i això permetria l’entrada de nous possibles inversors. D’altra banda, una representació de la plantilla visitarà els nens ingressats a l’Hospital Taulí el dijous dia 20.

Comentaris
To Top