Ciutat

Dos detinguts enxampats mentre robaven un camió a Barberà

Els Mossos -en col·laboració amb la policia municipal de Ripollet- van detenir in fraganti dos homes mentre robaven la càrrega d’un camió de mercaderies. Els homes -de 32 i de 41 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Santa Coloma de Gramenet– van ser arrestats el 10 de desembre a Barberà del Vallès.

Els arrestats estaven carregant al cotxe tres màquines netejadores d’alta pressió, cinc televisors, un aspirador i dues màquines de cafè sostretes d’un camió de mercaderies. Els fets van succeir pels volts de les cinc de la matinada, quan els agents van rebre l’avís que dos encaputxats estaven robant la càrrega d’un camió estacionat a la cruïlla del Torrent Tortuguer amb el carrer de la Torre d’en Mateu de Barberà del Vallès.

Quan els mossos van arribar al carrer Torrent Tortuguer van veure el camió amb les portes del remolc obertes i un vehicle estacionat just darrere amb el maleter obert. En aturar-se, van observar que hi havia un home dins del remolc descarregant mercaderia mentre un altre la carregava dins del cotxe. Quan els homes van veure el vehicle policial fan fugir corrents deixant la càrrega i el cotxe obert. Els mossos els van seguir corrents fins a interceptar-los i detenir-los.

Els homes, amb diversos antecedents per fets similars, van passar ahir a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Cerdanyola, qui va decretar llibertat amb càrrecs per a ambdós.

Comentaris
To Top